Arkiv

Kategorier

Meta

Bra damer kommer også i overgangsalderen

Blond kvinne smiler gul genser

Bra damer kommer også i overgangsalderen

Nå har 40-årskrisen lagt seg og barna er selvstendige. Det er din tur til å prioritere deg selv. Du er klokere, tryggere og friere enn noen sinne. I det hele tatt er du en bra dame, på et bra sted i livet.

Les også: Østrogenfritt legemiddel mot hetetokter og nattesvette

Barna dine er selvstendige hva nå?

Barna har for lengst sluttet å holde deg våken om natten og klarer seg selv. Det eneste som nå skriker er dine egne undertrykte drømmer som lenge har lengtet etter å se dagens lys.

Du er klokere, modigere og friere

Overgangsalderen er inngangen til en ny æra. Dine egne ønsker og behov har tålmodig ligget i dvale mens du kjærlig ofret din fritid for barna i årevis. Nå er din tid her, og du er klokere, modigere og friere enn noen sinne.

Bestem over din egen tid

Du ville selvsagt aldri vært foruten tiden da barna var små. Like fult er det lov å erkjenne at det tross alt er ganske deilig endelig å kunne bestemmer over egen tid, etter mange år med bleieskift, matpakkesmøring og sjåførvirksomhet til alle døgnets tider.

Les også: Tørr skjede – overgangsplagen ingen snakker om!

Bamseklubb, nei takk

Før sjekket du at feriehotellet hadde bamseklubb. Nå sjekker du at det ikke har det. Endelig kan du velge reisemål på dine premisser og oppleve alt det du har utsatt mens de små satt i sjefsstolen. Kanskje er den temareisen eller toppturen du har tenkt på så lenge like rundt hjørnet?

Den nye ungdom

Bind, tamponger og PMS-plager er snart en saga blott. Du kan mest sannsynlig regne med god fysikk og helse i mange år. Kanskje du også ønsker å ta noen helt nye veivalg i livet? Du har nå endelig både tid og trygghet til å realisere deg selv.

Hvilken hobby vil du dyrke?

Enten du vil ta opp igjen en gammel hobby, eller satse på helt nye fritidssysler, så har du muligheten nå. Kanskje du har grønne fingre, en rykkende dansefot, eller en lidenskap for festivaler, dykking eller golf? Nå kan du gjøre det du vil uten dårlig samvittighet. Ta tak i drømmene dine – de skriker etter å bli realisert.

Lev det livet du fortjener

Selv om dette på mange måter er en fantastisk periode, opplever også en del kvinner at overgangsplager hemmer spontanitet og livsglede. La ikke hetetokter og nattesvette hindre deg i å leve det livet du fortjener. Du kan komme langt med en sunn livsstil, men mange føler behov for behandling i tillegg. I 2015 kom det østrogenfrie legemidlet Remifemin på det norske markedet.

Dette er Remifemin®

Remifemin er et veletablert plantebasert legemiddel mot plager i overgangsalderen, som hetetokter og nattesvette. Legemidlet er reseptfritt og inneholder ingen form for østrogen.

  • Mot hetetokter og nattesvette
  • Klinisk dokumentert effekt
  • Uten østrogen / planteøstrogen

Les mer om Remifemin og bestilling her

Østrogenfritt legemiddel mot hetetokter og nattesvette

Remifemin er et reseptfritt plantebasert legemiddel for behandling av plager i overgangsalderen, som hetetokter og nattesvette.  Legemidlet har vært på det europeiske markedet siden 70-tallet og har millioner av brukere.

På det norske markedet er Remifemin det eneste reseptfrie legemidlet uten østrogen mot overgangsplager. Remifemin fås på alle apotek eller kan bestilles direkte fra PulsApotek.

Les om det østrogenfrie legemidlet Remifemin mot overgangsplager her.

Kilder: Pakningsvedlegg sist oppdatert 16.12.2014.

Remifemin® klaseormedrue 2,5 mg. Tablett. Plantebasert legemiddel mot plager i overgangsalderen som hetetokter og svetting. 1 tabl. 2 x daglig. Anbefales ikke for gravide og ammende. Kun i samråd med lege ved samtidig bruk av østrogener, ved leversykdom eller hormonavhengig kreft. Behandling stoppes ved tegn til leverskade. Kontakt lege ved vaginalblødning. Inneholder laktose. Les pakningsvedlegget før bruk. Basert på SPC sist endret: 24.03.2015 

Publisert 8. november 2016
Sist oppdatert 8. februar 2021

Disse sidene er ment for helsepersonell