Arkiv

Kategorier

Meta

Duranoct® – for en bedre natt

Duranoct – for en bedre natt 

– Et melatonin kombinasjonsprodukt som støtter søvnen hele natten.

Lengter du etter å sove godt slik at du kan våkne uthvilt og med fornyet energi? Søvn er viktig, det er derfor vi har utviklet Duranoct. Duranoct er et unikt nytt kosttilskudd som støtter søvnen din på mer enn en måte. Den unike trelags tabletten frigjør aktive ingredienser over tid som gir deg raskt og forlenget støtte under søvn. 

God og nok søvn er viktig for å opprettholde en god helse. God nattesøvn gjør at kroppen får tid til restitusjon og bli klar for en ny dag. Det fører også til at hjernen får viktig hvile, vi blir mindre irritable og bedre i stand til å konsentrere oss, tenke klart og bearbeide minner.1 

Derfor utviklet vi Duranoct

Hvor mye søvn vi trenger avhenger blant annet av helsetilstand og alder. Følelsen av å våkne uthvilt etter en god natts søvn er behagelig og kan ha en positiv påvirkning på livskvaliteten, daglige funksjoner og humør. Duranoct er utviklet for å støtte søvn på flere måter. 


DETTE ER DURANOCT®

Duranoct er et nytt kosttilskudd som støtter søvnen din på mer enn en måte. Den unike trelags tabletten frigjør aktive ingredienser over tid som gir deg raskt og forlenget støtte under søvn. Duranoct inneholder flere stoffer som er kjent for å støtte søvn, inkludert melatonin, pasjonsblomst, valeriana, sitronmelisse, hagtorn og vitamin B6. Duranoct fås på alle apotek. 

  • Bidrar til bedre søvn
  • Bidrar til avslapning
  • Trelagstablett – rask og forlenget støtte

En unik trelagstablett 

Duranoct er et nytt kosttilskudd som støtter søvnen din på mer enn en måte. Den unike trelagstabletten frigjør aktive ingredienser over tid som gir deg raskt og forlenget støtte under søvn. Duranoct inneholder melatonin og planteekstrakter som er kjent for å støtte søvnen: pasjonsblomst, valeriana, sitronmelisse og hagtorn i tillegg til vitamin B6.

Det hurtigvirkende laget inneholder 0,3 mg melatonin, 100 mg valeriana og 1,4 mg vitamin B6. Mellomlaget inneholder 50 mg sitronmelisse og 100 mg hagtorn. Det sakte frigjøringslaget inneholder 0,7 mg melatonin samt 100 mg pasjonsblomst.

 

Det hurtigvirkende laget

Melatonin, valeriana og vitamin B6

Mellomlaget

Sitronmelisse og hagtorn

Det sakte frigjøringslaget

Melatonin og pasjonsblomst

Slik støtter Duranoct søvn 

Duranoct er et melatoninprodukt i kombinasjon med sitronmelisse, hagtorn og valeriana som alle hjelper deg med å sove bedre og pasjonsblomst som bidrar til avslapning. Den unike trelagstabletten frigjør aktive ingredienser over tid, noe som gir både rask og forlenget støtte under søvn. 

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål (FAQ) om Duranoct 

Duranoct fås kjøpt på alle apotek! 

Du kan bestille Duranoct her!


Kilder:

  1. Helsedirektoratet.no (2021-01-29)

Anbefales ikke til barn og unge under 18 år. Ikke for gravide eller ammende. Ved bruk sammen med blodfortynnende legemidler anbefales det å kontakte lege. Anbefalt døgndose for melatonin (1 mg) bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Publisert 30. september 2021
Sist oppdatert 10. november 2021

Disse sidene er ment for helsepersonell