Arkiv

Kategorier

Meta

Duranoct® spørsmål og svar

Duranoct spørsmål og svar

Duranoct er et kosttilskudd. Har du spørsmål om produktet? Erfaringsmessig har brukere av et produkt mange av de samme spørsmålene. Under finner du svar på de vanligste spørsmålene.

Hva er Duranoct?

Duranoct er et nytt kosttilskudd som støtter søvnen din på mer enn en måte. Den unike trelags tabletten frigjør aktive ingredienser over tid, som gir deg raskt og forlenget støtte under søvn. Duranoct inneholder melatonin, valerian, vitamin B6, sitronmelisse, hagtorn og pasjonsblomst. 

Hvordan fungerer Duranoct?

Duranoct er et melatoninprodukt i kombinasjon med: sitronmelisse, hagtorn og valerianekstrakt som alle hjelper deg med å sove bedre og pasjonsblomst som bidrar til avslapning. Ved trinnvis frigjøring av ingrediensene i løpet av natten, gir Duranoct både rask og forlenget støtte.

Hvordan fungerer trelagsstrukturen i Duranoct?

Det hurtigvirkende laget inneholder 0,3 mg melatonin, 100 mg valerian og 1,4 mg vitamin B6. Mellomlaget inneholder 50 mg sitronmelisse og 100 mg hagtorn. Det sakte frigjøringslaget inneholder 0,7 mg melatonin samt 100 mg pasjonsblomst. Melatonin i kombinasjon med  sitronmelisse, hagtorn og valerianekstrakt hjelper deg med å sove bedre og pasjonsblomst bidrar til avslapning. Ved trinnvis frigjøring av ingrediensene i løpet av natten, gir Duranoct både rask og forlenget støtte.

Hvorfor er Duranoct en trelags tablett?

Trelagsstrukturen gir raskere søvn og fremmer normal søvn hele natten.

Hva er melatonin?

Melatonin er et søvnhormon som produseres naturlig i kroppen og hjelper til med å regulere døgnrytmen. Melatoninproduksjonen kan forstyrres av lys / mørke og tidsforskjeller. Melatoninproduksjonen avtar også med alderen, noe som kan gjøre det vanskeligere å sovne.

Hvor mye melatonin inneholder Duranoct?

Duranoct inneholder 1 mg melatonin, som frigjøres i to trinn: raskt og forlengende.

Hvor kan jeg kjøpe Duranoct?

Duranoct er et apoteksprodukt og kan bare kjøpes på apotek eller via et nettapotek. Det betyr at du trygt kan kjøpe Duranoct, og om nødvendig få råd av apotekpersonell.

Hvor mange tabletter er det i pakningen?

Hver pakke med Duranoct inneholder 24 tabletter.

Hvor mange Duranoct tabletter kan jeg ta hver dag?

Den anbefalte daglige dosen (1 mg melatonin) er en tablett med vann ved sengetid. Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Bruk kosttilskuddet som beskrevet på pakken.

Fra hvilken alder kan Duranoct brukes?

Duranoct er et kosttilskudd og anbefales fra 18 år.

Kan jeg bruke Duranoct mens jeg er gravid eller ammer?

Duranoct skal ikke brukes hvis du er gravid eller ammer.

Kan jeg bruke Duranoct med melatonin eller sovepiller? Hva med andre medisiner?

Hvis du tar andre medisiner eller preparater, anbefaler vi at du kontakter legen din eller apoteket. Hvis du blir behandlet med medisiner, kontakt helsepersonell før bruk.

Får man bivirkninger av Duranoct?

Duranoct er et kosttilskudd. Bruk av 1 mg melatonin er vurdert til å ha lav risiko for bivirkninger og er derfor egnet som kosttilskudd. Det er likevel viktig at døgndosen (1 mg melatonin) ikke overskrides. 

Mer info om Duranoct:

For mer informasjon og bestilling fra apotek, gå til Duranocts produktside her.


Anbefales ikke til barn og unge under 18 år. Ikke for gravide eller ammende. Ved bruk sammen med blodfortynnende legemidler anbefales det å kontakte lege. Anbefalt døgndose for melatonin (1 mg) bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Publisert 7. september 2021
Sist oppdatert 23. november 2021

Disse sidene er ment for helsepersonell