Fiorda® – spørsmål og svar

Fiorda er myke sugetabletter med smak av solbær. Kosttilskuddet inneholder ekstrakt av islandslav. Har du spørsmål om Fiorda? Av erfaring har brukerne ofte de samme spørsmålene. Derfor har vi samlet ofte stilte spørsmål (FAQ), med tilhørende svar her.

Fiorda produkbilder
MER INFO OG KJØP
  Hvor kan jeg kjøpe Fiorda

Fiorda er et apotekprodukt. Dette betyr at produktet bare kan kjøpes på apotek eller via et nettapotek. Dette betyr at du trygt kan kjøpe Fiorda og om nødvendig få råd om din behandling av utdannet apotekpersonell.

  Hvorfor selges Fiorda bare på apotek?

Det er mange tilbydere av kosttilskudd, men vi mener det er viktig at du får profesjonelle råd fra apotekansatte for å bli veiledet til riktig produkt og riktig bruk.

  Hva inneholder Fiorda?

Hver sugetablett inneholder 100 mg ekstrakt av islandslav. I tillegg inneholder den 15 mg ekstrakt av steinnype og 15 mg ekstrakt av praktstokkrose.

Fullstendig ingrediensliste: Mykgjører; gummi arabicum, fuktgiver; sorbitol, søtningsstoff; maltitolsirup og sukralose, vann, islandlav ekstrakt (Cetaria islandica L.), syreregulator: sitornsyre, steinnypeekstrakt (Rosa canina L.), praktstokkroseekstrakt (Alcea rosea L.), solbærjuice, solbæraroma, overflatebehandling; carnaubavoks, svarthylljuice.

  Til hvem er Fiorda anbefalt?

Kosttilskuddet Fiorda anbefales til de som ønsker å berolige irritasjon i hals og svelg for å dempe ubehag. Fiorda smører slimhinnen i halsen.

Produktet er for alle over 4 år.

  Hvor mange sugetabletter er det i pakningen?
Hver pakke med Fiorda inneholder 30 myke sugetabletter.
  Hva er islandslav?
Islandslav er en type lav som også vokser i Norge. Ekstrakt av islandslav er kjent for å smøre hals og svelg.
  Hvor mange sugetabletter skal jeg ta?
Ta 1 sugetablett om gangen. Maksimal døgndose: 6 sugetabletter.
  Fra hvilken alder kan Fiorda brukes?

Fiorda er et kosttilskudd som anbefales fra 4 år og oppover.

Les mer om plager i halsen i vår artikkel «Vondt i halsen? – Prøv dette!»

Fiorda®. Ikke innta mer enn anbefalt døgndose. Må ikke brukes ved allergi mot noen av innholdsstoffene. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. For voksne, ungdom og barn over 4 år. Overdrevet bruk kan ha lakserende effekt.

WEB-NO-202301-20-1