Arkiv

Kategorier

Meta

Hva kan skape halsirritasjon og hvordan kan den lindres?

Hva kan skape halsirritasjon og hvordan kan den lindres?

Lange dager med mange digitale møter? Det er ikke bare forkjølelse som kan forårsake ubehag i halsen. Kløe og irritasjon i hals og svelg kan skyldes ting som blant annet overanstrengelse av stemmen, pollen, tørr kontorluft, byggestøv og røyking. Fiorda er en sugetablett som kan hjelpe med å unngå irritasjon og ubehag.

Hverdagen er full av miljøer som kan forårsake en følelse av irritasjon i hals og svelg. Spesielt for yrkesgrupper der stemmen er avgjørende. Irritasjon og kløe i halsen kan være et hinder for noen yrker som lærere, selgere, kundeservicemedarbeidere, prester, trenere, frisører og helsepersonell.

Hva er Fiorda?

Fiorda er en myk sugetablett som brukes ved irritasjon i hals og svelg. Ta Fiorda når du opplever ubehag i hals og svelg samt ønsker lindring. Sugetabletten smaker solbær og inneholder hverken gluten, laktose, sukker eller animalske stoffer.

Les mer om Fiorda her

Irritasjon i halsen

Irritasjon i halsen kan oppstå og oppleves ulikt avhengig av den underliggende årsaken. Til forskjell fra sår hals som ved forkjølelse, er irritasjon i hals og svelg mer en følelse av ubehag og kan vise seg gjennom harking, tilfeldig hoste og rasping eller en tørr følelse i halsen. Da kan det være godt å ha et kosttilskudd tilgjengelig, som demper og lindrer irritasjon i halsen.

Pinlig å hoste og harke

Ved irritasjon og kløe i halsen kan man få en følelse av å måtte harke eller hoste. Harkingen kan oppleves som plagsom i hverdagen, på jobb eller under daglige aktiviteter. De fleste kjenner den pinlige og ubehagelige situasjonen under møter eller i stille rom der hosting kan oppfattes som du er syk, når du ikke er det. Fiorda er et kosttilskudd som smører, demper og beroliger irritasjon i halsen når du trenger det mest.


DETTE ER FIORDA

Fiorda er myke sugetabletter med smak av solbær. Kosttilskuddet inneholder ekstrakt av islandslav, som er kjent for å smøre hals og svelg. Fiorda sugetablett kan lindre når det kribler i halsen. Anbefales fra 4 år.

  • Smører hals og svelg
  • Demper ubehag 
  • Beroliger irritasjon

1 sugetablett om gangen. Maksimal døgndose: 6 sugetabletter. 

Her får du kjøpt Fiorda

Du får kjøpt Fiorda på alle apotek, både på nett og fysiske apotek.


Fiorda®. Ikke innta mer enn anbefalt døgndose. Må ikke brukes ved allergi mot noen av innholdsstoffene. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. For voksne, ungdom og barn over 4 år. Overdrevet bruk kan ha lakserende effekt.  

relaterte artikler

relatert produkt

Publisert 28. juni 2021
Sist oppdatert 20. april 2022

Disse sidene er ment for helsepersonell