Arkiv

Kategorier

Meta

Melatonin SPRAY Sana Pharma Medical

bidrar til normal innsovningstid og døgnrytme

Melatonin Spray er et kostholdstilskudd som tas som spray i munnen. Hver spray inneholder 0,5 mg melatonin. For normal innsovningstid; ta 2 spray (1 mg) under tungen før leggetid. For jetlag: ta minimum 1 spray (0,5 mg) under tungen ved leggetid første reisedag og noen dager etter ankomst. Melatonin Spray Sana Pharma Medical fås i apotek – nå uten resept.

  • Bidrar til normal innsovningstid
  • Bidrar til normal døgnrytme
  • Enkel å ta uten vann

Her kan du kjøpe Melatonin SPRAY

Melatonin SPRAY kan kjøpes på alle apotek eller bestilles fra PulsApotek. Da får du Melatonin SPRAY sendt rett hjem i postkassen.

Fås hos:

Innhold og dosering

Ingredienser

Vegetablisk glyserol, demineralisert vann, emulgator: polysorbat; melatonin; smak og surhetregulerende middel: eplesyre; konserveringsmidler: natriumbensoat, kaliumsorbat; søtningsmidler: sukralose, steviol glykosid

Dosering

Ved innsovning: For gunstig virking: 2 spray (1 mg) under tungen vedleggetid. Ved jet-lag, ta minst 1 spray (0,5 mg) under tungen ved leggetid første reisedag og noen dager etter ankomst.

Forsiktighet         

Anbefales ikke til barn og unge under 18 år. Ikke for gravide eller ammende. Ved bruk sammen med blodfortynnende legemidler anbefales det å kontakte lege. Anbefalt døgndose (1 mg) bør ikke overskrides. Kosttilskuddet bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Beskrivelse

Hvordan fungerer melatonin i kroppen?

Melatonin er et naturlig forekommende hormon produsert av epifysen i hjernen. Produksjonen av melatonin er høyest i barneårene for så å avta. Eldre kan oppleve at redusert melatoninproduksjon kan bidra til problemer med søvn. I løpet av et døgn er produksjonen av melatonin størst i de mørke timene på døgnet og avtar deretter når det er dagslys. Hormonet får oss til å føle oss søvnige og spiller dermed en viktig rolle i vår døgnrytme.

Tilskudd av melatonin, for hvem?

Tilskudd av melatonin anbefales for de som ønsker å normalisere sin innsovningstid eller døgnrytme. Tilskudd av melatonin kan også anbefales til eldre mennesker som har problemer med å falle i søvn og derfor har en ubalanse i døgnrytmen. Andre kjent årsaker til ubalanse i døgnrytmen kan for eksempel være nattarbeid eller reiser over forskjellige tidssoner, som ofte resulterer i jetlag.


Publisert 13. august 2020
Sist oppdatert 22. oktober 2020

Disse sidene er ment for helsepersonell