— bidrar til å redusere innsovningstiden

Melatonin Spray er et kosttilskudd i form av munnspray. Ved ønske om å redusere innsovningstiden: ta 2 spray (1 mg) under tungen før leggetid. Ved jetlag: ta minimum 1 spray (0,5 mg) under tungen ved leggetid første reisedag og noen dager etter ankomst. Melatonin Spray Sana Pharma Medical fås på apotek. Ca 100 dagers bruk i en flaske.
- Bidrar til redusert innsovningstid
- Bidrar til normal døgnrytme
- Enkel å ta uten vann
Her kan du kjøpe Melatonin Spray
Melatonin Spray fås kun på apotek. Vil du ha Melatonin Spray rett hjem i postkassen, kan du bestille det fra PulsApotek.no.
Fås hos:
Ingredienser
Vegetablisk glyserol, demineralisert vann, emulgator: polysorbat; melatonin; smak og surhetregulerende middel: eplesyre; konserveringsmidler: natriumbensoat, kaliumsorbat; søtningsmidler: sukralose, steviol glykosid
Dosering
Ved innsovning: For gunstig virking: 2 spray (1 mg) under tungen vedleggetid. Ved jet-lag, ta minst 1 spray (0,5 mg) under tungen ved leggetid første reisedag og noen dager etter ankomst.
Forsiktighet
Anbefales ikke til barn og unge under 18 år. Ikke for gravide eller ammende. Ved bruk sammen med blodfortynnende legemidler anbefales det å kontakte lege. Anbefalt døgndose (1 mg) bør ikke overskrides. Kosttilskuddet bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Hvordan fungerer melatonin i kroppen?
Melatonin er et naturlig forekommende hormon produsert av epifysen i hjernen. Produksjonen av melatonin er høyest i barneårene for så å avta. Eldre kan oppleve at redusert melatoninproduksjon kan bidra til problemer med søvn. I løpet av et døgn er produksjonen av melatonin størst i de mørke timene på døgnet og avtar deretter når det er dagslys. Hormonet får oss til å føle oss søvnige og spiller dermed en viktig rolle i vår døgnrytme.
Tilskudd av melatonin, for hvem?
Tilskudd av melatonin anbefales for de som ønsker å normalisere sin innsovningstid eller døgnrytme. Tilskudd av melatonin kan også anbefales til eldre mennesker som har problemer med å falle i søvn og derfor har en ubalanse i døgnrytmen. Andre kjent årsaker til ubalanse i døgnrytmen kan for eksempel være nattarbeid eller reiser over forskjellige tidssoner, som ofte resulterer i jetlag.