Arkiv

Kategorier

Meta

Reseptfritt legemiddel mot overgangsplager

Dame som tenker - Remifemin - nytt reseptfritt legemiddel mot plager i overgangsalderen

Reseptfritt legemiddel mot overgangsplager

I 2015 kunne endelig norske kvinner få samme hjelpen som sine europeiske medsøstre. Remifemin® er en veldokumentert østrogenfri behandling mot plager i overgangsalderen, med millioner av brukere på verdensbasis. Produktet er til salgs som reseptfritt legemiddel i Norge.

Østrogenfritt legemiddel

Remifemin® er et reseptfritt legemiddel fra planter, uten verken østrogen eller planteøstrogen. Produktet har vært på markedet siden 50-tallet. I Tyskland har Remifemin® vært skrevet ut på resept som et alternativ til østrogen siden 1978, da det ble godkjent som legemiddel. Remifemin® behandler plager i overgangsalder som hetetokter og svetting.

Sikkerhet og kvalitet

Statens Legemiddelverk har kategorisert Remifemin® som et veletablert plantebasert legemiddel, med samme strenge krav til sikkerhet og kvalitet som øvrige legemidler. Effekt må dokumenters med kliniske studier. Remifemin - østrogenfritt legemiddel mot klimakterieplager

Remifemin® forhandles hos

Remifemin® kan kjøpes reseptfritt på apotek. Produktet kan også bestilles levert hjem fra www.pulsapotek.no. Les mer om Remifemin® her.  
Publisert 8. november 2016
Sist oppdatert 30. juni 2020

Disse sidene er ment for helsepersonell