Arkiv

Kategorier

Meta

Ny sugetablett

Ny sugetablett roer halsirritasjon

Det finnes flere årsaker til irritasjon i halsen. Overanstrengelse, støv eller tørt inneklima er noen av dem. Irritasjonen kan lede til et behov for å kremte eller hoste. Dette kan oppleves upassende. Nå lanseres en ny planebasert sugetablett som kan hjelpe til å unngå ubehag.

Nyheten Fiorda plantebasert kosttilskudd

Nå introduseres Fiorda på det norske markedet. Fiorda er et plantebasert kosttilskudd som inneholder islandslav, kjent for å lindre irritasjon i slimhinnen. Fiorda er en sugetablett som både roer og smører slimhinnen og lindrer irritasjonen. Perfekt når den irriterende kremtingen gjør seg gjeldende. Sugetabletten smaker solbær.

  • Roer iritasjon i halsen
  • Demper ubehag
  • Smører slimhinnen

Dosering: 1 sugetablett av gangen. Maks døgndose: 6 sugetabletter

Irritasjon av slimhinner som hals og svelg

Irritasjon i halsen kan oppleves på ulike måter. Det handler ikke om halsvondt som allerede har brutt ut, men mer om en følelse av ruhet og tørrhet i hals og svelg. Mange beskriver det som å føle behov for å rense strupen. La Fiorda sugetablett smelte i munnen og opplev den beroligende følelsen i hals og svelg.

Fiorda et apoteksprodukt

Fiorda er et kosttilskudd som selges kun på utvalgte apotek.

For mer informasjon, bilder og kontaktperson, klikk her


Ikke innta mer enn anbefalt døgndose. Må ikke brukes ved allergi mot noen av innholdsstoffene. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. For voksne, ungdom og barn over 4 år. Overdrevet bruk kan ha lakserende effekt.

Publisert 11. november 2020
Sist oppdatert 11. november 2020

Disse sidene er ment for helsepersonell