PRESSEMELDING

Duranoct® – for en bedre natt 

Et melatonin kombinasjonsprodukt som støtter søvnen hele natten. 

SPM_DU_prodpic_noclaims_nyhet_AM

Nå lanseres et nytt produkt for deg som lengter etter å sove bedre. Sana Pharma Medical AS presenterer Duranoct, et unikt nytt kosttilskudd som støtter søvnen din på mer enn en måte.

– Hvor mye søvn vi trenger, avhenger blant annet av helsetilstand og alder. Følelsen av å våkne uthvilt etter en god natts søvn er deilig og kan ha en positiv påvirkning på livskvaliteten, daglige funksjoner og humør. Duranoct er utviklet for å støtte søvn på flere måter, sier Hildegunn Stalheim, markedssjef i Sana Pharma Medical.

Duranoct er en unik trelags tablett som frigjør aktive ingredienser over tid. Melatonin og planteekstrakter  bidrar til å gi rask og forlenget støtte under søvn slik at du kan våkne uthvilt og med fornyet energi. Det hurtigvirkende laget inneholder 0,3 mg melatonin, 100 mg valeriana og 1,4 mg vitamin B6. Mellomlaget inneholder 50 mg sitronmelisse og 100 mg hagtorn. Det sakte frigjøringslaget inneholder 0,7 mg melatonin samt 100 mg pasjonsblomst.

DU_pill_layers_AL-2

Det hurtigvirkende laget
Melatonin, valeriana og vitamin B6

Mellomlaget
Sitronmelisse og hagtorn

Det sakte frigjøringslaget
Melatonin og pasjonsblomst

– Sana Pharma Medical er allerede anerkjent innen søvnkategorien i det norske markedet med de reseptfrie legemidlene Sedix og Lunixen samt et godt utvalg av kosttilskudd med melatonin. For å møte kundenes ulike krav og behov utvider vi nå kategorien ytterligere med det unike kosttilskuddet Duranoct som støtter søvnen hele natten. Duranoct er et melatoninprodukt i kombinasjon med sitronmelisse, hagtorn og valeriana som alle bidrar til bedre søvn og pasjonsblomst som bidrar til avslapning. Ved trinnvis frigjøring av ingrediensene i løpet av natten gir Duranoct både rask og forlenget støtte, forklarer Stalheim.


DETTE ER DURANOCT®

Duranoct er et kosttilskudd som støtter søvnen din på mer enn en måte. Den unike trelags tabletten frigjør aktive ingredienser over tid som gir deg raskt og forlenget støtte under søvn. Duranoct inneholder flere stoffer som er kjent for å støtte søvn, inkludert melatonin, pasjonsblomst, valeriana, sitronmelisse, hagtorn og vitamin B6. Duranoct fås på alle apotek.


SPM_DU_AM_1200x800
  • Bidrar til bedre søvn (valerianarot)
  • Bidrar til avslapning (pasjonsblomst)
  • Rask og forlenget støtte (trelagstablett)
Bestill Duranoct her
  Duranoct fås kjøpt på alle apotek.
  Kontakt oss
Kontaktinformasjon og annen informasjon for pressen finner du her.

Duranoct®: Anbefales ikke til barn og unge under 18 år. Ikke for gravide eller ammende. Ved bruk sammen med blodfortynnende legemidler anbefales det å kontakte lege. Anbefalt døgndose for melatonin (1 mg) bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

WEB-NO-202301-90-1