SØVN

Duranoct® melatonin-kombinasjon

– Et melatonin kombinasjonsprodukt som støtter søvnen hele natten.

Lengter du etter å sove godt slik at du kan våkne uthvilt og med fornyet energi? Søvn er viktig, det er derfor vi har utviklet Duranoct. Duranoct er et unikt kosttilskudd som støtter søvnen din på mer enn en måte. Den unike trelags tabletten frigjør aktive ingredienser over tid som gir deg raskt og forlenget støtte under søvn.

DU_web_AL_0002_Layer-1

God og nok søvn er viktig for å opprettholde en god helse. God nattesøvn gjør at kroppen får tid til restitusjon og bli klar for en ny dag. Det fører også til at hjernen får viktig hvile, vi blir mindre irritable og bedre i stand til å konsentrere oss, tenke klart og bearbeide minner.1

Derfor utviklet vi Duranoct

Hvor mye søvn vi trenger avhenger blant annet av helsetilstand og alder. Å sove godt er nydelig og kan ha en positiv påvirkning på livskvaliteten, daglige funksjoner og humør. Duranoct er utviklet for å støtte søvn på flere måter.


Dette er Duranoct®

Duranoct er et kosttilskudd som støtter søvnen din på mer enn en måte. Den unike trelags tabletten frigjør aktive ingredienser over tid som gir deg raskt og forlenget støtte under søvn. Duranoct inneholder flere stoffer som er kjent for å støtte søvn, inkludert melatonin, pasjonsblomst, valeriana, sitronmelisse, hagtorn og vitamin B6. Duranoct fås på alle apotek.

SPM_DU_AM_FAQ_page
  • Bidrar til bedre søvn (valerianarot)
  • Bidrar til avslapning (pasjonsblomst)
  • Rask og forlenget støtte (trelagstablett)
Bestill Duranoct her

En unik trelagstablett

Duranoct er et kosttilskudd som støtter søvnen din på mer enn en måte. Den unike trelagstabletten frigjør aktive ingredienser over tid som gir deg raskt og forlenget støtte under søvn. Duranoct inneholder melatonin og planteekstrakter som er kjent for å støtte søvnen: pasjonsblomst, valeriana, sitronmelisse og hagtorn i tillegg til vitamin B6.

Det hurtigvirkende laget inneholder 0,3 mg melatonin, 100 mg valeriana og 1,4 mg vitamin B6. Mellomlaget inneholder 50 mg sitronmelisse og 100 mg hagtorn. Det sakte frigjøringslaget inneholder 0,7 mg melatonin samt 100 mg pasjonsblomst.

DU_pill_layers_AL-2

Det hurtigvirkende laget
Melatonin, valeriana og vitamin B6

Mellomlaget
Sitronmelisse og hagtorn

Det sakte frigjøringslaget
Melatonin og pasjonsblomst

Slik støtter Duranoct søvn

Duranoct er et melatoninprodukt i kombinasjon med sitronmelisse, hagtorn og valeriana som alle hjelper deg med å sove bedre og pasjonsblomst som bidrar til avslapning. Den unike trelagstabletten frigjør aktive ingredienser over tid, noe som gir både rask og forlenget støtte under søvn.

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål (FAQ) om Duranoct

Duranoct fås kjøpt på alle apotek!

Du kan bestille Duranoct her!

Relaterade artiklar

solnedgang_AM

Melatonin – slik fungerer det

SØVN
I denne artikkelen beskriver vi hvordan dette naturlige søvn-hormonet fungerer i kroppen og hjelper deg til å finne rett behandlingsalternativ.
AM_864360428

Hvordan sove gjennom hele natten?

SØVN
Våkner du midt på natten eller alt for tidlig om morgenen? Et reseptfritt legemiddel mot slike søvnvansker fås på apotek – uten påvist avhengighet.

Duranoct®: Anbefales ikke til barn og unge under 18 år. Ikke for gravide eller ammende. Ved bruk sammen med blodfortynnende legemidler anbefales det å kontakte lege. Anbefalt døgndose for melatonin (1 mg) bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

WEB-NO-202301-39-1