Melatonin Natt

Melatonin frigjøres over tid

Melatonin Natt er et kosttilskudd i form av depottabletter. Hver tablett inneholder 1 mg melatonin, som frigjøres over de første timene av natten. Én depottablett tas før leggetid. Fås uten resept på alle apotek.

  • Bidrar til normal innsovning
  • Depottablett
  • Frigjør melatonin over de første nattetimene
Melatonin Natt produktbilder

Her kan du kjøpe Melatonin Natt

Melatonin Natt | Vitus
Melatonin Natt | Boots
Melatonin Natt | Apotek1
Melatonin Natt | Farmasiet

Ingredienser i Melatonin Natt

30 depottabletter: bindemiddel: mikrokrystalin cellulose, calcium hydrogenfosfat, stearic acid; antiklumpemiddel: silisiumoksid, melatonin.

Dosering

For gunstig virkning ta 1 tablett før leggetid.

Forsiktighet

Anbefales ikke til barn og unge under 18 år. Ikke for gravide eller ammende. Ved bruk sammen med blodfortynnende legemidler anbefales det å kontakte lege. Anbefalt døgndose (1 mg) bør ikke overskrides. Kosttilskuddet bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Hvordan fungerer melatonin i kroppen?

Melatonin er et naturlig forekommende hormon produsert av epifysen i hjernen. Produksjonen av hormonet er høyest i barneårene for så å avta. Redusert produksjon kan bidra til problemer med søvn. I løpet av et døgn er produksjonen av hormonet størst i de mørke timene på døgnet og avtar deretter når det er dagslys. Hormonet får oss til å føle oss søvnige og spiller dermed en viktig rolle i vår døgnrytme. Søvnhormonet kan kjøpes i flere varianter; depottablett, oralspray og kapsel. Les mer om hvilke melatonin-produkter Sana Pharma Medical markedsfører her.

Melatonintilskudd, for hvem?

Melatonintilskudd anbefales for de som ønsker å normalisere sin innsovningstid eller døgnrytme. Andre kjente årsaker til ubalanse i døgnrytmen kan for eksempel være nattarbeid eller reiser over forskjellige tidssoner, som ofte resulterer i jetlag. Ettersom kroppens naturlige søvnrytme da forskyves, kan det kan bli vanskelig å bli søvnig når man ønsker å sove. Da kan det være fint å kjenne til at søvnhormonet selges som kosttilskudd på alle apotek.

Melatonin: For gunstig virkning; 1 mg før leggetid, og ved jet-lag minst 0,5 mg ved leggetid første reisedag og noen dager etter ankomst. Anbefales ikke til barn og unge under 18 år. Ikke for gravide eller ammende. Ved bruk sammen med blodfortynnende legemidler anbefales det å kontakte lege. Anbefalt døgndose (1 mg) bør ikke overskrides. Kosttilskuddet bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn.

WEB-NO-202301-9-1