Arkiv

Kategorier

Meta

Duranoct®- for en bedre natt

En unik melatonin-kombinasjon i en trelagstablett – støtter søvnen hele natten

Duranoct er et nytt kosttilskudd som støtter søvnen din på mer enn en måte. Den unike trelags tabletten frigjør aktive ingredienser over tid som gir deg raskt og forlenget støtte under søvn. Duranoct inneholder flere stoffer som er kjent for å støtte søvn, inkludert melatonin, pasjonsblomst, valeriana, sitronmelisse, hagtorn og vitamin B6. Duranoct fås på alle apotek. 

  • Bidrar til bedre søvn
  • Bidrar til avslapning
  • Trelagstablett – rask og forlenget støtte 

Her kan du kjøpe Duranoct

Duranoct er tilgjengelig i alle apotek.Detaljer

Duranoct er et melatoninprodukt i kombinasjon med: sitronmelisse, hagtorn og valeriana som alle hjelper deg med å sove bedre og pasjonsblomst som bidrar til avslapning. Ved trinnvis frigjøring av ingrediensene i løpet av natten gir Duranoct både rask og forlenget støtte.

Hvordan fungerer melatonin i kroppen?

Melatonin er et naturlig forekommende hormon produsert av epifysen i hjernen. Produksjonen av melatonin er høyest i barneårene for så å avta. Eldre kan oppleve at redusert melatoninproduksjon kan bidra til problemer med søvn. I løpet av et døgn er produksjonen av melatonin størst i de mørke timene på døgnet og avtar deretter når det er dagslys. Hormonet får oss til å føle oss søvnige og spiller dermed en viktig rolle i vår døgnrytme.

Innhold og dosering

Innhold og dosering

Ingredienser

Det hurtigvirkende laget: melatonin 0,3 mg, valerian 100 mg *, vitamin B6 1,4 mg (100% **)

Mellomlaget: sitronmelisse 50 mg *, hagtorn 100 mg *

Det sakte frigjøringslaget: melatonin 0,7 mg, pasjonsblomst 100 mg *

* tørrekstrakt

** referanseverdi for daglig inntak

Fyllstoffer; mikrokrystallinsk cellulose, dikalsiumfosfat. Stabilisatorer; hydroksypropylmetylcellulose, polyvinylpolypyrrolidon. Antiklumpemidler; croscarmellose, polyvinylpyrrolidon, silika, magnesiumstearat. Agenter for overflatebehandling; eddiksyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer. Aroma. Farger; jernoksider (rød, gul), patentblå V.

Dosering

Døgndose: 1 tablett (1 mg melatonin).

Forsiktighet   

Anbefales ikke til barn og unge under 18 år. Ikke for gravide eller ammende. Ved bruk sammen med blodfortynnende legemidler anbefales det å kontakte lege. Anbefalt døgndose for melatonin (1 mg) bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. 

Publisert 20. september 2021
Sist oppdatert 14. oktober 2021

Disse sidene er ment for helsepersonell