SLIMHOSTE OG HALSIRRITASJON

Sugetablett: Fiorda® smører hals og svelg

Fiorda er en sugetablett med ekstrakt av islandslav som beroliger og smører irritert hals og svelg – umiddelbart ved første kremt.

FI_irritert_hals_kvinne_blå_skjorte_708x337_AL-002

Det er ikke bare forkjølelse som skaper ubehag i halsen

Overanstrengelse av stemmen, byggestøv, eller tørr kontorluft? Dette, og mange andre ting vi omgir oss med hver dag, kan være utløsende årsaker til sår og irritert hals.

Les mer om forkjølelse her.

Sugetablett ved irritasjon i halsen

Halsirritasjon kan oppleves på mange måter. Det kan dreie seg om kløe og irritasjon, eller at man går og harker og svelger for å lindre plagene.

Da kan sugetabletten Fiorda komme til nytte. Den myke tabletten smører slimhinnen i hals og svelg, samtidig som den beroliger irritasjon. Smaker solbær.


DETTE ER FIORDA

Fiorda er myke sugetabletter med smak av solbær. Kosttilskuddet inneholder ekstrakt av islandslav, som er kjent for å smøre hals og svelg. Fiorda sugetablett kan lindre når det kribler i halsen. Anbefales fra 4 år.

SPM_FI_AM_1200x800
  • Smører hals og svelg
  • Demper ubehag 
  • Beroliger irritasjon
Bestill Fiorda her

Sugetablett med islandslav

Hovedingrediensen i Fiorda er ekstrakt av islandslav og hver sugetablett inneholder 100 mg islandslav-ekstrakt. Tablettene gir en lindrende og beroligende følelse og smører irritert hals.

Du kan lese mer om islandslav i Store norske leksikon her.

God smak

Fiorda gjør ikke bare godt for halsen – sugetabletten smaker også godt! Fiorda har en mild smak av solbær og kan brukes ved alle typer irritasjon i hals og svelg.

Relaterade artiklar

HE_slimhoste_kvinne_gul_genser_708x337_AM
Hedexin et alternativ ved slimhoste
SLIMHOSTE OG HALSIRRITASJON
Hedexin er et reseptfritt, plantebasert legemiddel til bruk ved slimhoste. Denne sirupen har en naturlig god og søtlig smak, med virkestoff fra eføyblad.
Fiordaman (1)
Hva kan skape halsirritasjon og hvordan kan den lindres?
SLIMHOSTE OG HALSIRRITASJON
Kløe og irritasjon i hals og svelg kan bl.a. skyldes overanstrengelse av stemmen og tørr kontorluft. Da kan sugetabletten Fiorda være til hjelp.

Fiorda®. Ikke innta mer enn anbefalt døgndose. Må ikke brukes ved allergi mot noen av innholdsstoffene. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. For voksne, ungdom og barn over 4 år. Overdrevet bruk kan ha lakserende effekt.

WEB-NO-202301-49-1