Arkiv

Kategorier

Meta

Sugetabletten Fiorda

Sugetabletten Fiorda smører hals og svelg

Fiorda er en sugetablett som inneholder islandslav og som beroliger og smører irritert hals og svelg; umiddelbart ved første kremt.

Det er ikke bare forkjølelse som skaper ubehag i halsen

Overanstrengelse av stemmen, byggestøv, eller tørr kontorluft ? Dette blant mange andre ting vi omgir oss med hver dag, som kan være utløsende årsaker til sår og irritert hals.

Irritasjon i halsen

Irritasjon i halsen kan oppleves på mange måter, det kan dreie seg om, kløe og irritasjon, eller man går og harker og svelger for å lindre plagene.

Det er der nyheten Fiorda kommer inn! En helt ny sugetablett med smak av solbær, som smører slimhinnen i hals og svelg og beroliger irritasjon. 


DETTE ER FIORDA

Fiorda er myke sugetabletter med smak av solbær. Kosttilskuddet inneholder ekstrakt av islandslav, som er kjent for å smøre hals og svelg. Ta en Fiorda når det kribler i halsen og du ønsker en lindrende sugetablett. Anbefales fra 4 år. 

  • Smører hals og svelg
  • Demper ubehag 
  • Beroliger irritasjon

Inneholder islandslav

Hovedingrediensen i Fiorda er en islandslav og hver sugetablett inneholder 100 mg islandslav. Sugetabletten gir en lindrende og beroligende følelse, og smører irritert hals.

God smak

Fiorda gjør ikke bare bra for halsen, men den er også god ! Fiorda smaker solbær og kan brukes ved alle typer irritasjon i hals og svelg.


Fiorda® Ikke innta mer enn anbefalt døgndose. Må ikke brukes ved allergi mot noen av innholdsstoffene. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. For voksne, ungdom og barn over 4 år. Overdrevet bruk kan ha lakserende effekt.

relaterte artikler

Publisert 10. september 2020
Sist oppdatert 30. november 2021

Disse sidene er ment for helsepersonell