Arkiv

Kategorier

Meta

Sugetablett: Fiorda

Sugetablett ved vond hals

Sugetablett: Fiorda® smører hals og svelg

Fiorda er en sugetablett med ekstrakt av islandslav som beroliger og smører irritert hals og svelg – umiddelbart ved første kremt.

Det er ikke bare forkjølelse som skaper ubehag i halsen

Overanstrengelse av stemmen, byggestøv, eller tørr kontorluft? Dette, og mange andre ting vi omgir oss med hver dag, kan være utløsende årsaker til sår og irritert hals.

Les mer om forkjølelse her.

Sugetablett ved irritasjon i halsen

Halsirritasjon kan oppleves på mange måter. Det kan dreie seg om kløe og irritasjon, eller at man går og harker og svelger for å lindre plagene.

Da kan sugetabletten Fiorda komme til nytte. Den myke tabletten smører slimhinnen i hals og svelg, samtidig som den beroliger irritasjon. Smaker solbær.


DETTE ER FIORDA

Fiorda er myke sugetabletter med smak av solbær. Kosttilskuddet inneholder ekstrakt av islandslav, som er kjent for å smøre hals og svelg. Fiorda sugetablett kan lindre når det kribler i halsen. Anbefales fra 4 år.

  • Smører hals og svelg
  • Demper ubehag 
  • Beroliger irritasjon

Sugetablett med islandslav

Hovedingrediensen i Fiorda er ekstrakt av islandslav og hver sugetablett inneholder 100 mg islandslav-ekstrakt. Tablettene gir en lindrende og beroligende følelse og smører irritert hals.

Du kan lese mer om islandslav i Store norske leksikon her.

God smak

Fiorda gjør ikke bare godt for halsen – sugetabletten smaker også godt! Fiorda har en mild smak av solbær og kan brukes ved alle typer irritasjon i hals og svelg.


Fiorda®. Ikke innta mer enn anbefalt døgndose. Må ikke brukes ved allergi mot noen av innholdsstoffene. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. For voksne, ungdom og barn over 4 år. Overdrevet bruk kan ha lakserende effekt.  

relaterte artikler

Publisert 10. september 2020
Sist oppdatert 3. mai 2022

Disse sidene er ment for helsepersonell