Melatonin 1 mg – spørsmål og svar

Har du spørsmål om Melatonin 1mg? Av erfaring har brukere av et produkt mange av de samme spørsmålene. Her finner du svar på ofte stilte spørsmål (FAQ) om kosttilskuddet Melatonin 1mg Sana Pharma Medical.

Melatonin serie produktbilder
MER INFO OG KJØP
  Hvor kan jeg kjøpe Melatonin Sana Pharma Medical?

Melatonin 1 mg fra Sana Pharma Medical er et apoteksprodukt. Dette innebærer at produktet bare kan kjøpes på apotek eller via et nettapotek. Dette betyr at du trygt kan kjøpe Melatonin 1 mg Sana Pharma Medical og om nødvendig få råd om din behandling av utdannet apotekpersonell.

  Hvorfor selges Melatonin Sana Pharma Medical på apotek?

Det er forskjellige typer søvnproblemer. Det er viktig at du får profesjonelle råd fra apotekansatte for å bli veiledet til riktig produkt og riktig dose. Sana Pharma Medical tilbyr også reseptfrie legemidler som brukes når uro gjør det vanskelig å sovne eller opprettholde søvn. Farmasøyter kan gi råd om hvilket produkt som passer til aktuell søvnplage.

  Hva inneholder kapselen Melatonin 1mg Sana Pharma Medical?

Fyllstoff: mikrokrystallinsk cellulose: maltodekstrin, gelatin (fra storfé), melatonin. Overflatebehandlingsmiddel: silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer.

  Til hvem er Melatonin anbefalt av Sana Pharma Medical?

Kosttilskuddet Melatonin 1 mg Sana Pharma Medical anbefales spesielt for de som ønsker å normalisere innsovningstiden og døgnrytmen. Andre kjent årsaker til ubalanse i døgnrytmen kan for eksempel være reiser over forskjellige tidssoner, som ofte resulterer i jetlag.

Produktet er for voksne over 18 år og anbefales ikke til gravide eller ammende.

  Hvor mange kapsler er det i pakningen?
Hver pakke med Melatonin 1 mg Sana Pharma Medical inneholder 30 kapsler.
  Hva er hormonet melatonin og hvordan fungerer det?
Melatonin er et naturlig forekommende hormon produsert av epifysen i hjernen. Produksjonen av melatonin er høyest i barneårene for så å avta. Eldre kan oppleve at redusert melatoninproduksjon kan bidra til problemer med søvn. I løpet av et døgn er produksjonen av melatonin størst i de mørke timene på døgnet og avtar deretter når det er dagslys. Hormonet får oss til å føle oss søvnige og spiller dermed en viktig rolle i vår døgnrytme.
  Melatoninmedisiner fås vel på resept fra lege?
Melatonin med mer enn 1 mg er reseptbelagte og må fås fra lege. Du kan derimot kjøpe melatonin 1 mg, som er klassifisert som et kosttilskudd, uten resept på apotek. Du kan trygt og enkelt kjøpe Melatonin 1 mg Sana Pharma Medical på apotek.
  Hvor mye melatonin skal jeg ta?
Ta en kapsel/ en tablett/2 spray- 1 time eller tettere opptil leggetid. Ved jet-lag, ta første kapsel ved leggetid første reisedag og noen dager etter ankomst.
  Fra hvilken alder kan Melatonin brukes?
Melatonin fra Sana Pharma Medical er et kosttilskudd og anbefales fra 18 år.
  Kan jeg ta melatonin med medisinene mine?
Kontakt lege eller apotek dersom du bruker, nylig har brukt eller planlegger å ta medisiner samtidig med Melatonin 1 mg. Når du kontakter lege eller annet helsepersonell, husk å nevne at du tar eller nylig har tatt dette kosttilskuddet. Dette gjelder spesielt ved bruk av blodfortynnende medisiner.
  Får du bivirkninger av melatonin?
Melatonin 1 mg Sana Pharma Medical er et kosttilskudd. Bruk av 1 mg melatonin er vurdert av det Europeiske og norske mattilsynet til å ha lav risiko for bivirkninger og er derfor egnet som kosttilskudd. Det er likevel viktig at ikke døgndosen (1 mg) overskrides.

Bestill Melatonin her

Melatonin 1mg produkbilder

Melatonin 1 mg

PRODUKT
Melatonin 1 mg kan bestilles rett hjem fra apotek her:
BESTILL HER
Melatonin Natt produkbilder

Melatonin Natt

PRODUKT
Melatonin Natt kan bestilles rett hjem fra apotek her:
BESTILL HER
Melatonin Spray produkbilder

Melatonin Spray

PRODUKT
Melatonin Spray kan bestilles rett hjem fra apotek her:
BESTILL HER

Melatonin: For gunstig virkning; 1 mg før leggetid, og ved jet-lag minst 0,5 mg ved leggetid første reisedag og noen dager etter ankomst. Anbefales ikke til barn og unge under 18 år. Ikke for gravide eller ammende. Ved bruk sammen med blodfortynnende legemidler anbefales det å kontakte lege. Anbefalt døgndose (1 mg) bør ikke overskrides. Kosttilskuddet bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn.

WEB-NO-202301-19-1