Arkiv

Kategorier

Meta

Melatonin Sana Pharma Medical

Melatonin 1 mg er et kostholdstilskudd i kapselform. Hver kapsel inneholder 1 mg melatonin; en dose som hjelper til med å normalisere innsovingstiden og regulere døgnrytmen. Melatonin 1 mg Sana Pharma Medical fås i apotek – nå uten resept.

  • Bidrar til normal innsovningstid
  • Bidrar til normal døgnrytme
  • Nå uten resept på apotek

Her kan du kjøpe Melatonin 1 mg

Melatonin 1 mg kan kjøpes på alle apotek eller bestilles fra PulsApotek. Da får du Melatonin 1 mg sendt rett hjem i postkassen.

Fås også hos:

Innhold og dosering

Ingredienser

Fyllstoff: mikrokrystallinsk cellulose: maltodekstrin, gelatin, Melatonin.

Overflatebehandlingsmiddel: silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer. Fargestoff:

E171 (titandioksid).

Dosering

Ta en kapsel 1 time eller tettere opptil leggetid. Ved jet-lag, ta første kapsel ved leggetid første reisedag og noen dager etter ankomst.

Forsiktighet         

Skal ikke brukes av barn og unge under 18 år. Ikke for gravide eller ammende. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Beskrivelse

Hvordan fungerer melatonin i kroppen?

Melatonin er et naturlig forekommende hormon produsert av epifysen i hjernen. Produksjonen av melatonin er høyest i barneårene for så å avta. Eldre kan oppleve at redusert melatoninproduksjon kan bidra til problemer med søvn. I løpet av et døgn er produksjonen av melatonin størst i de mørke timene på døgnet og avtar deretter når det er dagslys. Hormonet får oss til å føle oss søvnige og spiller dermed en viktig rolle i vår døgnrytme.

Tilskudd av melatonin, for hvem?

Tilskudd av melatonin anbefales for de som ønsker å normalisere sin innsovningstid eller døgnrytme. Tilskudd av melatonin kan også anbefales til eldre mennesker som har problemer med å falle i søvn og derfor har en ubalanse i døgnrytmen. Andre kjent årsaker til ubalanse i døgnrytmen kan for eksempel være nattarbeid eller reiser over forskjellige tidssoner, som ofte resulterer i jetlag. 

Publisert 19. mai 2020
Sist oppdatert 5. juni 2020

Disse sidene er ment for helsepersonell