Arkiv

Kategorier

Meta

Melatonin Natt Sana Pharma Medical Depottablett

bidrar til å redusere innsovningstiden

Melatonin Natt depottabletter

Melatonin Natt et kosttilskudd i form av depottabletter. Hver tablett inneholder 1 mg melatonin, som frigjøres over de første timene av natten.  Én depottablett tas før leggetid. Melatonin Natt Sana Pharma Medical fås på apotek – nå uten resept.

  • Bidrar til å redusere innsovningstiden 
  • Depottablett  
  • Frigjøres over de første nattetimene 

Her kan du kjøpe Melatonin Natt:

Innhold og dosering

Ingredienser i Melatonin Natt Depottabletter

30 depottabletter: bindemiddel: mikrokrystalin cellulose, calcium hydrogenfosfat, stearic acid; melatonin; overflatebehandlingsmiddel: Sepifilm 770; antiklumpemiddel: silisiumoksid.

Dosering av Melatonin Natt Depottabletter

For gunstig virkning på innsovningstiden; 1 tablett (1 mg) før leggetid.

Forsiktighet         

Anbefales ikke til barn og unge under 18 år. Ikke for gravide eller ammende. Ved bruk sammen med blodfortynnende legemidler anbefales det å kontakte lege. Anbefalt døgndose (1 mg) bør ikke overskrides. Kosttilskuddet bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Beskrivelse

Hvordan fungerer melatonin i kroppen?

Melatonin er et naturlig forekommende hormon produsert av epifysen i hjernen. Produksjonen av melatonin er høyest i barneårene for så å avta. Eldre kan oppleve at redusert melatoninproduksjon kan bidra til problemer med søvn. I løpet av et døgn er produksjonen av melatonin størst i de mørke timene på døgnet og avtar deretter når det er dagslys. Hormonet får oss til å føle oss søvnige og spiller dermed en viktig rolle i vår døgnrytme. Hormonet kan kjøpes i flere varianter, i tillegg til depottablett. Blant annet finnes hormonet både som spray og kapsel. Les mer om hvilke melatonin-produkter Sana Pharma Medical markedsfører her.

Tilskudd av melatonin, for hvem?

Tilskudd av melatonin anbefales for de som ønsker å normalisere sin innsovningstid eller døgnrytme. Tilskudd av melatonin kan også anbefales til eldre mennesker som har problemer med å falle i søvn og derfor har en ubalanse i døgnrytmen. Andre kjente årsaker til ubalanse i døgnrytmen kan for eksempel være nattarbeid eller reiser over forskjellige tidssoner, som ofte resulterer i jetlag. 

Publisert 21. september 2021
Sist oppdatert 23. november 2021

Disse sidene er ment for helsepersonell