SLIMHOSTE OG HALSIRRITASJON

Hva kan skape halsirritasjon og hvordan kan den lindres?

Lange dager med mange digitale møter? Det er ikke bare forkjølelse som kan forårsake ubehag i halsen. Kløe og irritasjon i hals og svelg kan skyldes ting som blant annet overanstrengelse av stemmen, pollen, tørr kontorluft, byggestøv og røyking. Fiorda er en sugetablett som kan hjelpe med å unngå irritasjon og ubehag.

Fiordaman (1)

Hverdagen er full av miljøer som kan forårsake en følelse av irritasjon i hals og svelg. Spesielt for yrkesgrupper der stemmen er avgjørende. Irritasjon og kløe i halsen kan være et hinder for noen yrker som lærere, selgere, kundeservicemedarbeidere, prester, trenere, frisører og helsepersonell.

Hva er Fiorda?

Fiorda er en myk sugetablett som brukes ved irritasjon i hals og svelg. Ta Fiorda når du opplever ubehag i hals og svelg samt ønsker lindring. Sugetabletten smaker solbær og inneholder hverken gluten, laktose, sukker eller animalske stoffer.

Les mer om Fiorda her

Irritasjon i halsen

Irritasjon i halsen kan oppstå og oppleves ulikt avhengig av den underliggende årsaken. Til forskjell fra sår hals som ved forkjølelse, er irritasjon i hals og svelg mer en følelse av ubehag og kan vise seg gjennom harking, tilfeldig hoste og rasping eller en tørr følelse i halsen. Da kan det være godt å ha et kosttilskudd tilgjengelig, som demper og lindrer irritasjon i halsen.

Pinlig å hoste og harke

Ved irritasjon og kløe i halsen kan man få en følelse av å måtte harke eller hoste. Harkingen kan oppleves som plagsom i hverdagen, på jobb eller under daglige aktiviteter. De fleste kjenner den pinlige og ubehagelige situasjonen under møter eller i stille rom der hosting kan oppfattes som du er syk, når du ikke er det. Fiorda er et kosttilskudd som smører, demper og beroliger irritasjon i halsen når du trenger det mest.


DETTE ER FIORDA

Fiorda er myke sugetabletter med smak av solbær. Kosttilskuddet inneholder ekstrakt av islandslav, som er kjent for å smøre hals og svelg. Fiorda sugetablett kan lindre når det kribler i halsen. Anbefales fra 4 år.

SPM_FI_AM_1200x800
  • Smører hals og svelg
  • Demper ubehag
  • Beroliger irritasjon
Bestill Fiorda her

1 sugetablett om gangen. Maksimal døgndose: 6 sugetabletter.

Her får du kjøpt Fiorda

Du får kjøpt Fiorda på alle apotek, både på nett og fysiske apotek.

Relaterade artiklar

HE_slimhoste_kvinne_gul_genser_708x337_AM
Hedexin et alternativ ved slimhoste
SLIMHOSTE & HALSIRRITASJON
Hedexin er et reseptfritt, plantebasert legemiddel til bruk ved slimhoste. Denne sirupen har en naturlig god og søtlig smak, med virkestoff fra eføyblad.
FI_irritert_hals_kvinne_bla_skjorte_V2_547x364_AM
Sugetablett: Fiorda
SLIMHOSTE & HALSIRRITASJON
Fiorda er en myk sugetablett som inneholder ekstrakt av islandslav. Beroliger og smører irritert hals og svelg. Smaker solbær.
Fiorda®. Ikke innta mer enn anbefalt døgndose. Må ikke brukes ved allergi mot noen av innholdsstoffene. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. For voksne, ungdom og barn over 4 år. Overdrevet bruk kan ha lakserende effekt.

WEB-NO-202301-51-1